U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Wortegem Petegem

Schilder Wortegem Petegem

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Wortegem Petegem. Voor een overzicht van schilders in de provincie Oost-Vlaanderen, ga naar schilder Oost-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk.

1

Gordipaint

Molenkoouter 27, 9790 Wortegem Petegem (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0476/80.96.55, Fax: -, BTW-nr: -
De firma GORDIPAINT is een bedrijf gespecialiseerd in de confectie en
plaatsing van afgewerkte voile –optrek –en overgordijnen.
Daarnaast zijn we bekend voor de levering en plaatsing van verduistering, horizontale en verticale lamellen, screens , binnen- en buitenzonnewering ,….

Ons aanbod optrek- en overgordijnen omvat een ruim assortiment vlamvertragende stoffen , zowel effen , structuren, als jacquard geweven tekeningen.

Deze stoffen zijn brandvertragend – klasse M1 en voldoen aan de strengste textielnormen op gebied van kleur- en lichtechheden, krimp, kreukherstel en wasinstructies.

Daarnaast kan je bij ons terecht voor plafond- en muurverven (halfmat, mat en satijn), gevelverven, houtverven en parketvernis.
Diverse kleurencombinaties te verkrijgen. Wij maken elke kleur op maat.
Al onze producten zijn eigen fabricaat en worden in ons atelier gemaakt. U vindt er ook wandbekledingslijmen, glasvezelbehang en papiervlies, alsook alle toebehoren.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Gordipaint

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy