U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Aalter

Schilder Aalter

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Aalter. Voor een overzicht van schilders in de provincie Oost-Vlaanderen, ga naar schilder Oost-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk.

1

Mieke Debacker

Sint Maria Aalterstraat 50, 9880 Aalter (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0476 960 180, Fax: -, BTW-nr: BE 0648.566.249
Schilderwerken: Met duurzame kwalitatieve verfproducten van Boss Paints
krijgt jouw interieur een stralende look. Ook voor een opfrissing van een gevel ben je aan het juiste adres. We beheersen de traditionele, maar ook de bijzondere verftechnieken.

Behangen: Er is een ruime keuze aan behangpapier en muurstickers. Door het combineren van verf en behang kan je accenten leggen die passen binnen je interieur. Dit kan subtiel of als grote blikvanger. We werken met merken zoals Lou&Friends, Hooked On Walls, Arti, Flamant en Boss.

Raamdecoratie: Een interieur is pas volledig met de juiste raamdecoratie. We helpen je de juiste keuze te maken met als resultaat: een gezellige woning in harmonie. Voor alle raamdecoratie selecteerden we Copa als onze huisleverancier.

Kleurcombinaties en interieurafwerking hebben me altijd gefascineerd. Met m'n diploma als kleuradviseur kan ik klanten nog beter bijstaan om de juiste keuzes te maken, zowel in verf, behang, vloerbekleding of raamdecoratie. Mensen die een hoge afwerkingsgraad wensen en netheid belangrijk vinden, zijn bij mij aan het juiste adres.
Diensten: Schilderwerken, Behangen, Raamdecoratie, Kleuradvies
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mieke Debacker

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy