U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Knesselare » Schilderwerken Schrans-Deco

Schilderwerken Schrans-Deco

Nieuwstraat 12a
9910 Knesselare (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0495 307 601
Fax: -
BTW-nr: BE 0475 420 259
Afbeelding › Schilderwerken Schrans-Deco Schilderwerken Schrans-Deco en zoon schildert met behulp van de laatste schilderstechnieken, het beste schildersmateriaal en de meest up-to-date kleuren. Uw woning straalt terug met een nieuwe laag verf, en wordt beter beschermd tegen vochtigheid, temperatuur en vuil door het schilderswerk.

Schilderwerken aan huis of villa maken dit waardevol en mooi. Gevels schilderen gaat vlug. Vereiste is wel het perfect voorbereiden door onze vakmannen. Ons werk verhoogt sterk de duurzaamheid van uw gevels, raam, dakgoot en de rest van uw huis buiten. Schilderen met hoogtewerkers, een ladder en een steiger is ons vak.

Schilderwerken Schrans-Deco ? 40 jaren ervaring met tot in de perfectie uw gevels schilderen. Huis schilderen kan slechts tot een bepaalde ondertemperatuur. Schilderen: welke soorten verf, welke ondergronden:vervuilde, met groenaanslag, sterk gebarsten of te vochtige gevelmuur? Soort steen, type hout, geglazuurde tegels of pleisters op de muur? Nagevuld in de spouw dan wel een volle muur?
Watervast verf of dampdoorlaatbare verf? Onze interieurarchitect legt u nauwgezet haar verfkleuren voor en bekijkt de technische kenmerken van uw buitenmuur. Kaleien is in sommige gevallen meer aangewezen dan schilderen. Met speciale verven, mineralenverf, fysisch sneldrogende verven: kiezen in soort en type verf met elke unieke kwaliteit is specialistenwerk in onze schilderswerken.

Gevelrenovatie gebeurt in ons schildersbedrijf met hoge druk, chemische behandeling en zandstraling, naargelang het type buitengevel en het soort vuil op het oude schilderwerk. Wij zijn een geregistreerd schildersbedrijf en bezorgen u bij een gebouw ouder dan 10 jaar een offerte met 6% BTW.
Diensten: schilderwerken, gevelrenovatie, kleuradvies, kaleien, interieurdesign, behangen, gordijn, vloerbekleding, schildersbedrijf, schilderen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 150 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy