U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Aalter » Mieke Debacker

Mieke Debacker

Sint Maria Aalterstraat 50
9880 Aalter (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0476 960 180
Fax: -
BTW-nr: BE 0648.566.249
Afbeelding › Mieke Debacker Schilderwerken: Met duurzame kwalitatieve verfproducten van Boss Paints krijgt jouw interieur een stralende look. Ook voor een opfrissing van een gevel ben je aan het juiste adres. We beheersen de traditionele, maar ook de bijzondere verftechnieken.

Behangen: Er is een ruime keuze aan behangpapier en muurstickers. Door het combineren van verf en behang kan je accenten leggen die passen binnen je interieur. Dit kan subtiel of als grote blikvanger. We werken met merken zoals Lou&Friends, Hooked On Walls, Arti, Flamant en Boss.

Raamdecoratie: Een interieur is pas volledig met de juiste raamdecoratie. We helpen je de juiste keuze te maken met als resultaat: een gezellige woning in harmonie. Voor alle raamdecoratie selecteerden we Copa als onze huisleverancier.

Kleurcombinaties en interieurafwerking hebben me altijd gefascineerd. Met m'n diploma als kleuradviseur kan ik klanten nog beter bijstaan om de juiste keuzes te maken, zowel in verf, behang, vloerbekleding of raamdecoratie. Mensen die een hoge afwerkingsgraad wensen en netheid belangrijk vinden, zijn bij mij aan het juiste adres.
Diensten: Schilderwerken, Behangen, Raamdecoratie, Kleuradvies
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy